Seg dag, tycker jag

Även lilla Nanna var seg idag, när hon hälsade på med sin farmor. Som en geléhög i famnen, på golvet, överallt blundande hon, och orkade inte hålla i sin lille snögubbe Olof heller, så han damp ner i golvet – men plasten höll, och han skrattade på! (en gullig Frozen figur 🙂

Och nästan lika seg som 4-åringen är Markku också, som ligger och ojar sig i soffan. Egentligen borde vi fara ut och fortsätta våra takskottningar, men i mörkret är det skönare att vara inne i ljuset. Mörkret, som kändes mörkare igen, beror nog på att månen inte är full längre. Ett underskattat ljussken.

Jaha, och hur ska vi kicka igång då? Hm, det blir nog att skala lite apelsiner och mandariner. M a o, det nya året fortsätter som vanligt, precis lik förra året.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *