Västra östra norrbotten

Det blir många mil, även om vi bara patrullerade av Överkalix och Kalix, innan vi fick jobb på Seskarö, som saboterade tanken om synlighet med bild från alla 5 kommuner, med tema “avlångt polisland” – utifrån det verkligen skiftande snöförhållandet som råder nu! (Gröna strån på ängarna vid kusten, medan det här hemma är hela 60 cm snö)

Borta bra, men hemma bäst – tycker även polisbilen! (som inte gillar salt)

Och i den egna bilen, kunde jag idag konstatera att den mesta trafiken ändå är i öst, även om det är i väst, d v s i västra Lappland i Finland, där skidortsturisterna har bytesdag så här på lördag, även om det är Julhelg, och jag hamnade mitt i den trafiken. Och det kändes ovant att bli omkörd, på löpande band… (körde sakta i halkan, dubbfritt)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *