En bättre ljus morgon

Väl omhändertagen fick jag se Luciamorgon på TV, med varm dryck i handen, utan att behöva stiga upp från sängen. Fint.

Perfekt var också Markkus systers fruktskål som hon kom med igår, med persimon och kiwi – som på beställning, efter att jag precis sagt till Markku att det känns som att min mage skulle vilja ha något surt eller syrligt för att börja fungera.

Stressmage trodde mamma i telefon, och hon var inte alls inne på gallbesvär eller matförgiftning. Men när Markku skulle mäta mitt blodtryck för att se om jag är stressad, så bekräftades min förgiftningsteori… för pulsen var bara 44 slag per minut! (och trycket lågt, 101/61).

Matförgiftning låter dramatiskt, men kan hända riktigt simpelt egentligen

http://www.akademiska.se/Global/DAT/V%C3%A5rdhygien/Dokument/Livsmedelshygien%20INGERnine.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *