Ännu värre…

Nu har magen pajat… troligen av julmaten vi åt i går via jobbet. Av något jag inte tålde, eller, det klassiska, att det blev för mycket av det goda, fett och socker, som cementerade hela buken. Hm, hoppas att enzymerna, eller annars kräkreflexerna, börjar fungera, så att man blir människa igen.

I övrigt har det inte hänt så mycket, och jag har låtit bli att fundera på Pajalas deppigheter, för att inte dras med där inför julen, som ska vara en glad och fin tillställning för alla barn – även i Pajala! Och alla är vi väl barn igen till Jul?

Nej, nu orkar jag inte skriva mer, måste inta sängläge igen med mitt illamående.

Men mer om gruvans efterverkningar kan ni se på SVT2 på onsdag kl 20.30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *