Åbro Kérastase

Trodde att mamma slagit på stort och köpt den bästa hårinpackningen som finns att få, när jag såg att hon hade en burk Kérastase på tvättmaskinen. Frågade om jag fick låna, men då fick jag veta att det var ngt dundertvättmedel som hon fått från grannfrun Solveig. Hm, tänkte jag, det är därför Solveig har så fint hår, för att hon kör med en hårprodukt som varit min favorit, men som jag av ngn anledning glömt av helt.

Men, inspirerad ändå, satt jag där i bastun sen med min Åbro i handen… som inte smakade särskilt gott jämfört med en Lapin… och fick en idé – att hälla det i håret. Har gjort det några gånger förut, men det var länge sen sist, och vilken upplevelse! Det porlar härligt i hårbotten, sen baddar jag runt det i håret medan jag slänger ånga, också det med en skvätt öl i.

Ja, och sen tvättar jag mig som vanligt, och är riktigt avslappnad och nöjd efteråt, för även håret blir extra fluffigt. Precis som a Kérastasen!

En ledig dag, som jag börjat lite lugnt, efter helgens nattskift. Kroppen behöver det, efter tidsvimsigheten med sovandet på dagen. Men nu ska jag väl vara pigg, för att klättra upp på tak och så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *