I senaste laget

Igår oljade jag ett utegolv, 30 snustorra brädor som Markku sågat till, och pappa sen slipat – och som jag till sist också värmde på med en dieselvärmare, för att de skulle ha en chans att torka kvällens i minusgrader…

Så är det när man har mycket att göra… Och nu inväntar jag plusgrader, så att jag vågar mig upp på syrrans tak och skruva fast lite fotsteg. Det är många i min omgivning som är höjdrädda, så det blir jag som får efterträda pappas klättarande. Han vill gärna än, men jag förbjuder.

Och det gäller att vara försiktig. För fallolyckor i hemmet är den vanligaste skadeorsaken i människors liv, har jag läst.

Men nu ska jag hoppa till en annan sak, ska efterlya bålrecept på fejan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *