Den andra sidan

Idag fick jag ett samtal, eller rättare sagt i kväll, från en människa jag inte pratat med på väldigt länge, och långt bort ifrån. Han hade först nu fått höra om programmet Uppdrag Granskning om Northlands konkurs, där jag var med och berättade vad jag råkade ut för 2008 när jag överklagade gruvtillståndet, och han passade samtidigt på att berätta om sånt han själv råkat ut för innan mig.

Det var intressant, för när åren har gått, så kom en sammanfattning som var klar och tydlig, och som gav en helt annan bild än den jag hade sen förut. Där ser man hur samhället fungerar, när den är som sämst, och hur man själv också rycks med i det som pågår, och som man tror är sant…

Sex, i form av otrohet på jobbet, och våldtäktsförsök på en tjänsteresa, att ta upp det verkar ha varit som krut i elden… en aspekt man kanske bortser ifrån, att den personliga kraschen som skyldiga försöker försvara sig mot, kan vara en nog så avgörande drivkraft som motståndet tar hjälp av. Så även i mitt fall.

Agg? Ja, men har jag lyckats hålla det i schack i 7 år, så kan jag göra det resten av livet. Grrr, men morra kan jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *