Söndag morgon

En skön söndagmorgon, när Markku också äntligen är här igen, och jag och pappa har kapat klart vedprojektet, så att jag och Markku kan koncentrera oss på timringen som stått still sen den fick tak över huvudet. Snön nalkas, då det var svagt vitt redan på Ylläs härom dagen, och egentligen är det mycket annat också som skulle stå på tur, som vinterdäck, borttagande av sommarvatten osv.

Älgjakten har fått stå åt sidan, men jag har förhoppningar om att komma igång igen. Men det är ingenting som slår de två första veckorna, då naturen är så otroligt vacker. Bara det är värt dagarna i skogen, d v s även om inget blir fällt.

Sen har jag ju mina får, och Markku han skulle vilja testa helstekt i lera under jord… kanske till pappas födelsedag? http://www.kokkikolmonen.com/tuotteet.html?id=1/332

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *