Vardagen snart åter

Jaha, då har älgjaktsledigheten löpt mot sitt slut, och i morgon stundar ett ledningsmöte vid kusten. Kände igår att jag var tvungen att börja “svida om” från mitt skogsmulle liv, till mer civiliserat, och gjorde det – genom att städa!

Och det behövdes… för det var inte bara damm, utan även löv och barr, lite här och där. Så, nu har jag nyskurat, och nytvättade mattor på golvet (syrran tvättat, tack!).

Satt här och betalade mina räkningar nyss, och reflekterade över det här med OCR-numret, att det inte är så länge sen jag inte visste hur man gjorde… det var nämligen i Kosovo, på signalcenter, som ett befäl fick berätta för mig hur man gör när man betalar räkningar via nätet. Det är inte ens 15 år sedan, eller ska man säga tvärtom, att tiden går fort? Betalningsfunktionen med säkerhetsdosa är dock den samma.

Nå, vad mer? Jo, fåren kräver mer stängsel, ved finns att kapa, och älgarna kan få ännu ett pass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *