“Mycket vill ha mer”

Men jag förstår egentligen inte hur Kulju JR tänkte, när han först sade att han minsann har 3000 hektar skog, så han behöver inte försöka få mer, men att jag som har så lite, gör allt för att få mer, medan jag bara hävdar att behålla det jag har.

En lantmäteriförrättning m a o, där byatrojkan som inte bor i byn, avgudade lantmätarens framställning, som menade på att en undantagen lertäkt 1886 är fastighetsbildad. En lantmätare, som trots avvikande mening, var ovanligt trevlig och korrekt i sitt uppförande. Eller, så visste han hur man tar ifrågasättande kvinnor som mig? (och får tyst på såna som Kulju)

Nå, hela dagen gick till skit egentligen, men det kanske den hade gjort ändå, om jag hade suttit på älgpass och inte sett en älg. För så gick kvällspasset i alla fall. Nej, nu måste jag ut och städa undan mina utredningsmarkeringar ála CIA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *