Musen du håller i handen

Och Karelska piroger. Det är två saker som påminner om det kvinnliga könet, till utseende i alla fall. Men det kvinnliga könet, det är många gånger en nackdel, t ex hos patrioter, där äldsta sonens äldsta son borde vara den som har allt, och man motarbetas kallt? Tänker på skitförrättningar i skogen, och undrar hur det är med den logiska IQ:n hos tänkarna egentligen?

Nå, men nu ska jag inte hetsa upp mig – för jag har ju varit duktig, och njutit, av älgjakt, fina skogar, och nu senast utebastu! Aaah, så skönt.

Den sista bilden är Markkus lövskärm, och jag måste säga att jag aldrig har sett ett så vackert hygge!

Sen vad gäller jakten, så är det bara hunden som saknas – från att jag skulle vara “hundförare” istället för “indian” – men jag kommer från ett hem där hunden inte har varit ett naturligt inslag i familjen, så tyvärr, jag vågar inte binda mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *