Nu slappar jag

I kväll har jag bestämt att jag ska ta det lugnt. Man kan inte speeda hur länge som helst i ett kör, utan att vila, för då sjunker den s k stridsdugligheten på sikt. Återhämtning är viktigt, och behövligt just nu, för idag blev det även övertid på jobbet!

När jag mentalt hade börjat trappa ner inför helgen och älgjakten, så fick jag i stället rusa in i ett rum, där vi först hade brutit upp dörren med ett pang, och sen mäta krafter lite, hota med handfängsel, innan en lång men lugn bilfärd. Inte hemåt, utan bort. Suck.

Men, nu är jag hemma, och tar det lugnt.

Innerst inne är jag väl ganska arg över en sak, och det är inte ofta jag önskar döden åt någon, men det har hänt, och gör det nu. Men som sagt, jag slappar och tar det lugnt i stället. Striden får fortsätta en annan dag.

Döden, den lever sitt eget liv.

https://www.youtube.com/watch?v=HRiziaHQDe4 (ha ha, ett glatt skratt, är det så döden låter? nästan lite barnsligt… Hm, men här hör vi det lite mognare… https://www.youtube.com/watch?v=3KRlr4g4mrE)

“Grrr…” det var länge sen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *