Musen dödar

En dramatisk rubrik, som ett försök till att göra en björk-köpande bloggläsare mer nöjd, men, det kommer inga målande färgstarka berättelser ur min hjärna ändå, hur jag än försöker… men kul att det har varit omtyckt!

Hm, men hellre så, för när jag skrev som mest, s k häxkonst, var när jag var så jädra förbannad, att jag hade kunnat äta upp folk, och nu är jag inte det. Rim och reson i min omgivning, gör att mitt verk blir därefter.

Men okej, har jag hittat på en rubrik, så får jag väl försöka… men, först ska jag berätta att jag har varit duktig och röjt två tankar i kväll också, i fårhagen den här gången, med hopp om att löven ännu smakar. Sen har jag även stärkt upp en myräng, så att jag vågar mig dit med betesputsen så småningom (gungfly efter en regnig sommar).

Här kommer försöket:

Nåjden trummade på skinnet, log och sneglade i ögonvrån, med de blå ögonen djupa som svarta. Gräset började snurra, vinklar snurra, och snart hamnade alla i en suddig trans. En dans, det kunde jag se, med långa ben och armar, som virvlande runt i en hambo.

Nej, där tog det slut… Och egentligen undrar jag – vad händer med gruvan? Under höbärgningen fick jag ett samtal som indikerade på att något skulle hända inom två till tre veckor, något som jag skulle få läsa i media, men vad? Inte har jag väl missat något?

http://www.kuriren.nu/nyheter/jobb-i-det-tysta-for-att-radda-pajalagruvan-8441290.aspx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *