Misstänkt läs?

Hm, låg och sov, och tänkte sova extra länge inför nattskiftet, när den fasta telefonen ringde och ringde, tre gånger om, så till slut sade Markku som också skulle göra nattskift, att jag ska gå svara.

Nej, det var inte grannarna som ringde att mina får börjat smita, däremot var det Länsstyrelsen som sade att de lämnar Luleå nu för att komma och kontrollera mina får och arealer… Hm, hm, tänkte jag direkt, med tanke på mitt tidigare inlägg, att nu tror de väl p g a mitt stök i hemmet att jag mår psykiskt dåligt och inte orkar sköta mina djur?

Nå, det kan ha varit slumpen också att det blev en akut syn som inte inplanerats och förvarnats som tidigare gånger, men nu fick de i alla fall med egna ögon se att jag och Markku timrar för fullt inför slakten, och att djuren och naturen mådde prima.

Prima, det mår dock inte jag just nu, för jag åt för många Imatran riisipiirakoita i den akuta hungern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *