Var var jag i natt?

Sov så tungt, att jag inte minns någonting… men pappa sade att han första gången han kom upp för att väcka mig i morse, inte såg mig i sängen, men att andra gången då han kom upp för att kolla var jag är, när ytterdörren ännu var låst, så låg jag där… märkligt!

Tänk om jag var ute på en verklig sejd, som en örn? För faktiskt, en man som numer inte finns bland oss, och som bodde över 20 km härifrån, sade att han brukade se mig vara ute och flyga från mitt vindsfönster…

Nå, den naturliga förklaringen är nog att jag har så mycket kläder och sånt i min stora säng, att jag doldes av dem, när jag slagit av klockorna och sökt mig till Markkus tomma sänghalva (dock inte tom på prylar).

Ja, jag måste säga att mitt hushåll är lite upp och ner… som vanligt. Men, kanske när fåren är borta, att jag då sköter ulltussarna på golvet i stället?

Nej, inget att förtälja.

One thought on “Var var jag i natt?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *