Kaffe

Jaha, nu har jag avverkat två helnätter, och har inte haft några problem med att sova mitt på dagen. Länge. Och detta trots att jag druckit kaffe… Hm, kaffet har bra effekt på vakenhållandet nattetid, d v s att jag även har svårt att somna till vardags om jag dricker kaffe sent på kvällen, men som sagt på morgonen hindrar kaffet mig inte från att somna direkt efter frukost!

Utvilad och nyduschad, det känns bra. Men lite betänksam är jag över sjukvårdens mediciner… att vilken effekt de kan ha. I en av länets kommuner fick jag vara med och hålla i en kille på akuten, så att man kunde sätta in lugnande mot hans haschpsykos, och det tog mindre än en halv minut, så sov han med ögonen öppna… lite läskigt måste jag säga!

Baksidan av polisjobbet är att vi ofta bara får hoppa in och göra grovjobb på beställning, sen är det “Tack och hej, nu klarar vi det här själv”, varför vi aldrig får se det positiva i det hela… d v s den professionella vården och det lugna uppvaknandet i det här fallet, typ.

Nå, det är tur att jag har förmågan till fantasi, och kan låta min hjärna bestämma att det blir lyckliga slut på det hela. Och gå vidare.

Som nu, när det är dags för en ny kopp kaffe! Mmmm….

Och i kväll är dags att se om de fått fram något nytt, eller om det bara är en vanlig repris?

http://www.svt.se/ug/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *