Då var det dags igen…

Så här ser ett hundrivet får ut, som jag har fått leta i timmar… Nacke och bak, angrepp som tidigare gånger.

Lyckades fånga hunden, och hur jag än räknade skaran sen, så fattades det en, och ingen annan än hunden var blodig. Så, först letade ju förstås ett lik, men efter 1,5 timmar utökade jag söket till ett levande djur, och precis i yttercirkeln hittade jag den.

När jag förde hunden till ägaren, sade jag att jag nu kom med den levande… och han lovade att ta bort den. Ja, det kan nog vara svårt att ha en hund som fått smak på det där, för det var andra gången för i år den rev får. Och precis som förra sommaren, så lyckades jag fånga även den här hunden just när den kom tillbaka till boet för att hämta ett nytt offer… Allt detta klockan ett på natten, så det var ju tur att jag var vaken och råkade titta ut!

Jag som dödstrött skulle gå lägga mig, fick i stället skjutsa hem hunden, och sen ta på mig overallen för att utföra det s k MSO-söket i den regnblöta slynaturen…

Och tårarna, de är slut. Börjar jag bli härdad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *