Spöket… klockan

Nattens timme närmar sig, med sekundvisarens fart… och snart… snart hoppas jag få se något…

Blundar…

https://www.youtube.com/watch?v=CEvtszirdps

Hm, just det, det är ju pridefest i Pajala i natt. Hoppas att alla där har det roligt. Hade gärna varit där, men det har börjat att ta emot att gå ut på nöjen i den egna byn p g a jobbet. Vet inte varför, men kanske för att den nya generationen inte känner mig på annat sätt än som polis?

Så kan det vara.

Och apropå Pörhös stugbygge, så har de sedan igår uppfört två timmerkonstruktioner, likt min och Markkus, som vi har hållit på med i flera år…

Jaha, och vad tror jag om gruvan då? Med tanke på presskonferenser och allt. Nå, jag ser inte så mycket, men läste att Uppdrag Granskning sänder en repris den 22 juli kl 20.00 i TV1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *