Mitt i natten…

Oplanerat. D v s att jag är en tidsoptimist… när jag planerar att planera…

Har varit och snyggat till spåren efter skotaren, så att min älgjaktsväg blir naturligt fin och slät igen. Passade samtidigt på att hämta lite grus från min och kusinernas gemensamma tag, till fårhagsporten, som vill till att vara blöt och sned, vilket är obehagligt även på vintern, när det är halt och jag ska bära in bollarna där…

I övrigt känns allt bra och rakt, precis som min lastparkering – lodrät likt flaggstången – helt oplanerat! Ja, jag har typ en inbyggd vattenpass i huvudet, som lever ett eget liv… och vill få allt i våg.

Det är nog därför jag passar bäst med Våg, Vattuman som jag är. Men, få se vad vi ska hitta på till Midsommar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *