Vilken hjälte!

Hörde i morse om skogskillen som räddade en älgkalv från bäcken, och nu när jag kom hem från stugan, så var jag ju tvungen att se klippet.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/norrbotten/kalv-raddad-i-backdrama

Starkt. Jag hade nog aldrig orkat slänga upp den sådär. Inte så säker om jag hade gått i det kalla vattnet heller…

Hm, men vad har jag då själv pysslat med? Jo, jag har satt potatis idag, och sen for jag till stugan där jag krattade och badade bastu. Skönt med naturpyssel, efter att ha jobbat två helger på raken, med mycket sittande.

Hm, hm, och igår löste kollegan Micke mina luftkudde hytt drömmar. Han trotsade givna instruktioner om att dämparna ska vara på sportläge, och lade dem på Comfort – efter att ha läst instruktionsboken, som bekräftade att så ska ske vid dåliga och guppiga vägar.

Skönt. Det kändes direkt på min hjärna (eller rättare sagt på kraniet och hjärnhinnan, för själva hjärnan har ingen känsel) – Inte ont, och inte trött.

Sen undrar jag hur jag egentligen tänker, för jag gillade inte den här låten när de tävlade, men idag när jag hörde den på radion, gjorde jag det.

https://www.youtube.com/watch?v=zWACbw3cqW0

Jo, nu vet jag. Jag gillar inte den när jag ser den, bara när jag hör den. Då hör jag vad jag vill höra, och kan göra en helt egen tolkning, utan att se andras bilder, som talar helt annat.

Just det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *