Nu tar det emot

Jag som gillar fart, att köra bil och hoj och sånt, känner att kroppen skulle vilja vila sina delar. Har märkt att jag tar stryk av de små vibrationerna och guppandet, även mot den vitala delen högst upp – hjärnan. Ja, jag blir himla trött av att vara tillbaka “on the road again”. Undrar om samma fenomen hade skett om jag t ex jobbat i Tyskland? Tänker på släta autobahn.

Nå, det är bara att bita ihop, och hoppas att alla fastklistrade mosaikdelar i kroppen släpper, och att lederna slutar värka. Hjärnan, den måste jag ta en längre funderare på…

http://www.av.se/Aktuellt/kunskapsoversikt/handvibrationer/?AspxAutoDetectCookieSupport=1


http://www.av.se/dokument/aktuellt/kunskapsoversikt/RAP2011_08.pdf

… detta eftersom min ökade vikt på 15 kg har gjort så att kroppen inte vibrerar lika lätt som tidigare, men hjärnan, den har ingen nytta av vikten under sig.

Hur som helst, så har vi fått en annan bil till Pajala, en Passat, och vem vet, det kanske blir bättre av det, för den har troligen inte ett lika styvt säte som en Volvo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *