Betala och se glad ut

Hm, det blev böter för fortkörning… 6 km för fort körde jag enligt kameran, d v s 66 där det är 60, även om jag uppfattade att det var på 70 det blixtrade… Hm, hm, 1 500 kr, ett belopp som det kanske är lika att betala utan att krångla om det. Men, jag tror nog att jag ändå vill ha en bättre närbild på mig själv, för den här var av väldigt dålig kvalité, typ att jag sitter i en helt annan bil än min Saab, och att jag har en mörkblå jacka fastän den borde vara grå-vit. Märkligt, för de bötesärenden som kommer till oss för utredning, de har mycket bättre kvalité på bilderna.

Jaja, nog om detta. Är äntligen hemma igen, och var tvungen att köra in skotern direkt jag kom – för snön hade tagit slut framför den! Det går undan nu. Vattnet silar överallt, fåglarna kvittrar, och det är ljust.

Pappa som hastigt insjuknade i lunginflammation förra vecken, och varit utslagen i antibiotikadropp, har också fått komma hem. Och nu har jag förståelse för hur hårt en sådan kan slå mot äldre personer, och hur farlig en infektion kan vara utan rätt medicin. Vidare kan det ta upp till en månad innan han blir helt frisk.

Oj, och nu är jag så trött att min hjärna ropar efter sömn. Har skjutit och övat hela dagen, och jag måste börja träna mer på dragen, fastän jag helst vill skjuta precision.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *