Ett långt program

UG om gruvan var bra, men kunde ha varit bättre tycker jag. Det var mycket som fattades, och Pajalaborna – nya som gamla – vi framstod som ganska så blåögda, okunniga aktieköpare, som hoppades på lyckan. Men vi är bara några få av de som drabbades, om man ser till alla spekulanter i Sverige som har blivit blåsta!

http://www.svt.se/ug/se-program/uppdrag-granskning-avsnitt-12?&autostart=false

Jag och min “savolaisleuka” är med direkt efter Allan, ca 15 minuter in i programmet, utan direkt sammanhang kan man säga. Men visst var det ärofullt att få vara med – så tack Magnus på UG!

Eller föresten… sammanhanget kanske är tydligt för tittarna? Nu när jag har sett bildzoomningarna, så kan man tolka bilderna till det som sägs – att jag som polis fick behålla jobbet trots att jag var kritisk, men troligen inte som kommunanställd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *