Gorillakrig?

Idag tänkte jag på det här programmet som jag såg för ett tag sedan på TV

http://www.svt.se/varldens-fakta-manniskoapan/vem-ar-alfahanne

och minnet kom efter att mina proppar brunnit mitt under föreläsningen…

Docenten var tålmodig och öppensinnad, men Fältväbeln började köra fula härskartekniker, och då började det koka hos mig. Adrenalinet börjar liksom bubbla då, och hjärnan förbereder sig för kamp, med tänderna beredda att hugga, och axlar som höjer sig med hjärtat bultande ut från bröstet, samtidigt som rösten sjunker ner i magen… för att då, under klimax, ge mig korta synrubbningar i samband med att pupillerna vidgas så kraftigt att ögonen blir helt svarta? Ja, så arg blev jag idag! Jag t o m svor… när jag krävde min rätt att få ställa frågan, trots det fräcka taktiska osynliggörandet.

Svaret kom från Docenten… medan Fältväbeln lade locket på i ämnet, trots att svaret inte var solklart, ens för Docenten? Och kort kan jag säga att väbelns leende från igår hade övergått i ett flin.

Så, medan solen sken där ute, var vi ett gäng gorillor där inne, och det var intressant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *