Visst börjar man gråta?

Bilden, den talar, i alla fall åt mig…

Vacker men sorgsen, Northlands fina byggnad(er) i solnedgången, står där och väntar, på vad?

Låt mig se… in i min hjärna… klar som en kristallkula… ja, jag har fått kraft och energi av framgångar… och ska nu bjuda på något!

Ni som gillar mina bjudningar, får ju slänga in en gåva om ni vill till kontot där uppe, och märka det “gåva till Monas blogg”, så att jag vet hur jag ska handskas med pengarna, och inte får samma dilemma som pizzabagaren i Boden.

Nå, få se om jag lyckas… för det var så länge sen… blund, blunda… låt fingrarna styras av häxan…

http://www.naturvardsverket.se/Nerladdningssida/?fileType=pdf&downloadUrl=/upload/stod-i-miljoarbetet/remisser-och-yttranden/tidigare/remisser-2013/finsk-gruva-kan-paverka-gransalv-till-sverige/hannukainen-miljokonsekvensbeskrivning-esbo-2013.pdf

… och tolka… jaha, två olika alternativ, där “Slurry Pipeline” står stort i den ena, och PEAB och LKAB ännu större i det andra… och allt försvinner… både det fasta som är löst, och det lösa som är fast. Det fasta blir kvar.

Ja, och skriver ni namnet på er eller företaget, så kan jag skicka ett kvitto för reklamen.

(för på min hobby får ni ingen skattereduktion för gåvan)http://www.skatteverket.se/privat/skatter/betalafatillbaka/skattereduktionforgavor.4.5fc8c94513259a4ba1d800064144.html?q=penningg%C3%A5va

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *