Såg inte Charlotte

Har jobbat, och missat 3 milen, medan jag satt i ett förhör. Men jag hörde att Kalla staplade sig till brons som en envis Tornedaling, och hoppas få se det på nyheterna i kväll.

Och alltså, gårdagens stafettsilver till herrarna var ju bra, men hade det inte varit bättre att Halvarsson dragit försprång mitt i loppet, som Hellner sen hade förvaltat till guld? Nu blev det så att Halvarssons orutinerade fokus hamnade på räven Northug som “skrämdes” med jämna mellanrum, och hjärntvättade Halvarsson att fokusera bakåt – i stället för att gå på mål!? Jag fattar inte, i sista kurvan, då är de ju bara att köra 110, oavsett vad norrmannen bakom tänker göra…

Ja, och så Kalla, det hade varit skönt att se henne krossa Björgen på sista träckan i stafetten – men nu blev det alltså inte så heller…

Nej, jag är inte grinig, och inte kritiskt till någon åkare, men allt är takitk från andra, som sätter de djuriska tävlingarna ur spel. ‘

Så, med facit i hand, ska det bli härligt att få se Charlotte Kallas djuriska “trans has has” i 4/4 takt till bronset.

Nå jo, och lite grinig är jag. Vägen till Haparanda var som en rispad tvättbräda, det kändes som att jag fick lite hjärnskakning, som sitter i än. Hjärnan är lite trött och frånvarande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *