Spänd högerfot

Med denna låt i mina Peltorkåpor kom jag på att jag höll på att övervarva traktorn

https://www.youtube.com/watch?v=eXjM3BocB6c

Började skumpa mer än traktorhjulen, när den låga refrängsekvensen började stampa has has takt, och foten min for närmare och närmare golvet, tills jag såg att varvnålen var långt över rött. Hm, det är lite besvärligt när spärren är avsågad, för motorn har mycket kvar att ge. Men rött är väl rött? Ja, och jag blir lite spänd i foten av att hålla igen hela tiden på långsträckor.

Råstark är han i alla fall, min Fiat 60-90 DT, och smidig. Har öppnat lite oplogat med skopan, och det var skönt att trycka på, när det började ta emot. En härlig känsla att samspela med en maskin sådär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *