Vad nu då?

Grått, västerut, två gånger, tre gånger, alla, nästan, och jag österut. Hm, och oj, räven rakt upp. Det här är konstigt, men det är för mörkt i norr. Så, jag får koncentrera mig söderut…

Just det, det är min kusin som ska begravas i Kaunisvaara. Begravningar, som jag har undvikit helt de senaste åren, oavsett vem som gått bort i släkten. Jag gillar inte begravningar helt enkelt, och tänker som så, att den döde ändå inte märker om jag är där eller inte, och de anhöriga har det nog jobbigt ändå, utan mina blickar.

Så är det med det.

Jaha, och vad har jag mer att förtälja? Jo, att Northland Scandinavian AB har sökt underrökningstillstånd väster om Kaalama.

Att det i övrigt plötsligt har blivit tyst i Pajala. Men, jag tror att jag såg Uppdrag Granskning utanför kommunhuset i tisdags. Så, det ska bli intressant att se vilken vinkling de väljer på sitt program.

Ja, har ni tänkt på det, att även det är en konst?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *