Har börjat stå

Våra nya kontorsbord på jobbet går att hissa och sänka ganska stort, så igår stod jag hela dagen, efter att kroppen börjat säga till av allt sittande. Och det hade en omedelbar effekt att stå, det var att jag kissade dubbelt så mycket som jag brukar… Hm, en vätskedrivande effekt, när kroppskanalerna får arbeta fritt, utan dubbelvikning i mitten?

Hur som helst, så känns det bra, och jag kommer att fortsätta att stå idag. Däremot har jag fortfarande ont i min musarm, och får jobba på det problemet i stället. Ska få nya stöd, men när smärtan väl har börjat, så måste det mer till – t ex sjukgymnastikträning och sträckning. Så, idag blir det att koncentrera sig på det – för det är också ett a och o problem i polisjobbet, att skriva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *