Det funkade med vila

Även om jag inte vilat i ordets rätta bemärkelse, d v s att ligga och ta det lugnt, så hjälpte det att vara för sig själv en stund, utan Norrlands Guld… För när jag kom in, så började jag diska, och sen dammsuga – och ännu på det – laga mat!

Slowfood, som puttrade medan jag donade. Vitkål som jag stekte i mycket Bregott, lammfärs till, och sen när det var fint och brunt, lite ris och vatten, och vips, när jag städat klart, så hade jag supergott “Monas egen får i kål”. Varför jag skriver egen, är för att jag använde spiskummin och gurkmeja som krydda, bara lite salt och peppar till, och lite till sen på tallriken, och mmmm, mums! Jag gillar kål och får.

Nu vet jag varför jag varit så slut i själen, utöver jobbets ärenden, och det är att döden hälsade på mig i sömnen. Satt mitt emot min kusin som är död, och när hon satt där levande och stark, var jag helt övertygad om att hon ännu lever, men ändå när vi pratade, så sade jag ingenting om det, för i drömmen visste jag nog i mitt undermedvetna att hon är död. Sorgligt.


http://www.hypnosinstitutet.com/det-undermedvetna

Has, has, i 4/4 takt, med snöskor och stavar, det kan sätta en i trans, för reptilhjärnan aktiveras av ödleröresler… has, has.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *