Den vita ormen…

Idag såg jag den komma, det hastiga aprilvädret från norr, med snöfall och kraftig blåst mitt i solskenet, det såg nämligen ut som en vit orm som närmade sig. Jag ropade åt Micke att komma och titta, men han satt upptagen där i solen, och lyssnade inte på mig som stod öga mot öga med ormen… Sen när den var över oss, undrade han dock mäkta förvånat vad det var som hände. Nå, men solen var snabbt tillbaka också.

Hur som helst kan jag konstatera att vi har det ganska stressigt på jobbet, även om vi inte syns ute så mycket.

Jaha, och vad vill jag nu? Jag skulle vilja dra en sejd. Men det är som att min kreativitet har avtagit allt mer och mer, och retoriken har gått över i klartext. Lite trist faktiskt. Och tyvärr så går det inte att framkalla flowet eller swischet med flit, bara för att imponera… nej.

Mmm… men det är skönt att blunda ändå… även om jag inte ser någonting där inne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *