Norrsken och storm

När jag gick mot bastun, log jag lugnt mot det fladdrande gulgröna skenet i skyn, och när jag skulle ta första friskluftspausen, gick det inte att stå där ute, det stormade. Ja, det kom snabbt och plötsligt, den hårda vinden, som jag trodde skulle utebli. Och strömmen, den har gått tre gånger, men inga längre avbrott, än i alla fall.

Mmm, och här inne doftar det gott. Har hämtat upp min hemmagjorda kebab från bakugnen där nere.

I morgon ska det stekas. Men, jag har provsmakat – och det var supergott, om än starkt. Min whiskeyfavorit, Talisker, tog också bra länge på sig att smaka gott efteråt… Hm, så är det med smaklökar.

Melodifestivalen, den missade jag helt. Så här i efterhand, mycket beroende på att jag plogade snö helt i onödan idag. Men, jag väljer att se det om så, att jag fick bra motion, och frisk luft. En vacker dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *