Ja, jag gjorde det!

Idag “vågade” jag besöka frissan, efter mer än ett år sen sist. Och visst, det var nära, att jag återigen kände mig missnöjd och ville ha dit en sax på nytt, men jag höll mig – och hoppade i duschen i stället. Har till slut lärt mig, att mitt hår måste tvättas direkt jag har varit och klippt mig, annars är det inte “mitt” hår, av allt medel som sätts, att det blir tungt och konstigt. Men nu är det som sagt var rent, och balsamlätt. Och jag håller på att vänja mig vid de nya vinklarna på topparna, som frisörskan tydligen tycker att jag passar i. Inte så mycket klippt, men helheten är tjockare och mer framtungt.

I övrigt känner jag att jag är i en liten formsvacka, som brukar komma så här i februari. När alla andra börjar piggna till, av de längre och ljusare dagarna, så brukar jag bli tröttare i stället, av dagsljus-stress. Men det går över i slutet på mars ungefär, tröttheten, för då har jag hunnit vänja mig vid ljuset. Ja, jag är lite tvärtom, ett tag, men sen jämnar det ut sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *