Spån och salmiak

Dessa två produkter, kutterspån till fåren, och salmiak/färgämne i godis, påverkar min hälsa negativt. Spånet gör att jag börjar hosta, och det svider även i ögonen av dammet, och sen kunde jag inte låta bli godisskålen heller, fastän jag vet att det börjar stickas i mina leder av viss färgämne där. Hm, men det går snart över, båda två. Och Markku som började gräva fram antihistamintabletter åt mig… Nej tack. Men då har han också själv en näradöden upplevelse i bagaget, av en allergichock. Ja, han hade kvävts, om inte läkaren hade följt med i ambulansen ut till honom, och gett en så kraftig motspruta, att hjärtat började hoppa i sin håla på väg till sjukhuset. Usch!

Jaha, och vad mer har jag att förtälja? Inte så mycket, men ska tänka ut något.

Aditro… det är vad häxan kan bjuda på idag… men jag orkar inte filosofera om det, så varsågod, att googla och tänka ut något själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *