En härlig morgon

Lugn och skön start på morgonen, då det inte kommit ny snö sen igår. Fårens balätande har också gått enligt plan hela veckan, och idag ska Kingen startas, så att jag kan åka till Finland och hämta mer kraftfoder. Batterierna hade lagt av under stilleståndsperioden.

Borde dock dra en snabbstäd också, eftersom Markku ringde och sade att han kommer idag. Han har jobbat kväll hela veckan, och igår blev jag nästan lite orolig, när han inte gick att nå. Det hade flera blivit, men det var tur nog bara tekniska fel på hans nya mobil.

Eller vem vet, han kanske vill vara ifred från fjälla och syskon? Med sissi-män vet man aldrig, så därför är det ingen idé ens att fråga eller fundera. Enkelt.

Att leva sitt liv, det är nog. D v s att det är nog mycket att fundera på sig själv och sina förehavanden; ta beslut, välja, planera, prioritera, organisera, uthärda, tempoväxla, reflektera, varva ner, osv.

Ja, och försöka städa också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *