Australia, Cannes, Singapore

Kände mig som Beck, och tänkte ta mig en stänkare, i något av mina samlarglas. Ja, jag dricker whiskey typ i shotglas, som jag samlat på mig under mina tidigare resor. Kul minnen, och ett tips till er ungdomar – på med ryggsäcken, ut och res! Små shotglas är enkla att samla på, även i en charterresväska. Trevliga att ha till hands, när vintern är mörk och kall, typ till hostmedicin. Värmande!

“Nu är vi 1” ser jag i Svensk Polis, som jag nu ska börja läsa. Den kom med posten idag. Och vi får väl se om den väcker några nya analyser i mig?

Hm, men redan innan jag börjat läsa, så känner jag att det är något som låter i atmosfären… och ser för mig en byggjätte eller en all kemist… Hm, hm, så det nog bäst att börja läsa, i stället för att sejda…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *