Somnade till strömavbrott

Satt vid min dator, när allt runt omkring blev mörkt. Skriva gick ju, men inte att skicka, då modemet inte har batteri. Hm, tänkte jag, nu måste jag leka Memory, och försöka komma ihåg vilka lampor jag hade tänt, och vilka inte, så att jag inte vaknar till ett fullbelyst hem mitt i natten. Struntade i att borsta tänderna, eller spola toaletten, för att inte tömma vattensystemet… och så lade jag mig, med hopp om fullträffa. Och nästan! Vaknade under morgonens mörka timmar, och hade lyset på i sovrummet. Hm, hm, där ser man, felet är oftast närmast en!

Ja, ja, snö och snö, pulversnö, tur nog. Lätt som fjädrar, men tidskrävande, och tids nog även tungt där det ligger. Solen, vår moder, jordens frälsare, henne går vi nog alla och väntar på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *