Nu gick det bättre!

Igår ramlade jag flera gånger, när jag gjorde min debut med snöskorna. Idag hade jag stavar, och det gick genast mycket bättre – ramlade inte en gång! Tog mina slalomstavar, lagom korta och med ett stabilt handgrepp, som balanseringsstöd, vilket var perfekt. Med dessa stålstavar kunde jag också slå på träd som låg snötyngda i min väg.

En bra träningsbörjan att plumsa på, ungefär som myrtraskande. Sen kommer det att kännas lättare att skejta fram på skidorna.

Nu sitter jag här mätt och belåten. Var hungrig som en varg där ute i skogen, och när jag kom hem kände jag doften att stekt älgkött och kokt mandelpotatis. Aaah! Det var smaskens i rättan tid.

Yes, nu är jag så nöjd, att jag kan tänka mig att börja städa….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *