Igår åkte jag skidor

Idag sitter jag här i soffan och tänker, att det var skönt, vilket det var, att åka skidor igår. Inte alls långt, men en start i alla fall, och nu har jag koll på utrustningen.

I morgon ska jag kanske testa mina snöskor, som jag fick i julklapp av Markku, men jag är inte säker på om det finns tillräckligt med snö för att plumsa plant. Vi får väl se.

Men nu i kväll känner för att lata mig, om jag nu inte får ett ryck och kör ut med skotern för att trampa gallringsspår igen. Det får vi också se.

Det är en skön inställning det, att vänta och se, när det går. Samtidigt som det ibland är skönt att göra ett ryck. Hm, men varför har jag inget nytt att skriva om? Eller, varför skriver jag, fastän jag inte har något att skriva om?

Jo, just det… det trillade ju in en analys i mitt huvud tidigare idag, och det är att Stora Enso saknas har uppe, medan vi har Norra Skogsägarna i stället, dit Önneholm också nu hör, hörde jag (inte Metso som jag under hemligheten trodde)…

Host och harkel! Tänk om vi nu får ett bioraffinanderi i Northlands ruiner i stället? Där behövs ju en bassäng, och mycket vatten från älven… men tvärtom? Hm.

http://www.affarsvarlden.se/hem/nyheter/article2804816.ece

Nå, nu ska jag sluta fantisera, och fortsätta att analysera i stället, och hittade en bra informationssida till detta

http://www.rotpost.com/nyheter/news79.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *