2014 går mot sitt slut

Nyårsafton.

Sov länge. Sen ville pappa ha hjälp att starta sin skoter. Vilket slutade med att jag startade min Yamaha, och bogserade ut pappas Lynx… Den startade inte, trots att den gick i gång av raka supar in i kolvarna. Och nu ska han vänta på varmare väder, medan jag körde några varv med min Viking, innan jag ställde in den igen.

Min Viking, en maskin jag är nöjd med. Likaså är jag nöjd med min Fiat traktor, och Grizzly fyrhjuling, ja och även med min Nissan och Saab. Antingen har jag haft tur när jag har köpt dem, valt bra, eller skött dem bra – ja, hur som helst kommer vi bra överens, och de fyller mitt behov.

Nej, nu måste jag börja planera för min gratäng, och måste komma ihåg att hålla igen på saltet. För Coops lammfiolsrecept var lite väl “äreä” i sitt salt. Blir orolig i kroppen och sväller i benen när jag äter den. Även om den inte smakar salt just då, så håller salteftersmaken i sig länge.

Gott slut på året som gått!

http://www.kuriren.nu/nknyheter/omradespoliserna-far-soka-jobb-8048314.aspx

Ja, nu lämnar jag “områdespoliseriet” med en massa analyser och kommunala möten bakom mig – för att nästa år satsa 100% på brottsutredningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *