Jorden en syndig sång?

Den elektroniska antennen som gått av på Kingen, lyckades vi byta enkelt idag, genom att mata den rätt i kuggen – och vips så drog motorn in den nya!

Nöjd, och väntar på att det ska bli kväll, för då ska jag se en finsk film som slagit biorekord i Finland på 70-talet, och som ligger 2:a än idag! En film som heter “Maa on syntinen laulu” och som utspelar sig i Tornedalen efter kriget.

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/09/30/1812-kino-suomi-maa-syntinen-laulu

Tydligen ska det vara starka scener, men vi får väl se om ett par timmar. Nu ska jag vila maten, som inte blev så god som jag hade tänkt mig. Det är inte min starka sida det där, matlagning och sånt. Bättre går det som sagt med fordon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *