3 år och 3:e Advent

Sitter här med tre tända ljus, och inväntar inspiration att gå ut och ploga. Har precis kommit hem från Nannas 3-årskalas, och inser att det är ganska så tyst här hemma. Men, jag måste säga att barn kan vara förvånansvärt lugna och sams, trots att de är många, och bara en får presenter. Det dansades disco, varvat med spel och lego. Vissa glad spelevinker, andra blyga och tyst först några minuter i hallen, innan det vågades göra entré. Så är det, och det är inget konstigt med det, för vi är 16 olika personligheter här i världen (enligt MBTI).

Gott var det även där, med laxpaté som hade smak av lime, och en ostkaketårta som även skulle göra sig ypperligt på ett julbord som efterrätt. Mmm, och hela kalset gick i My Little Ponys tecken, och om några år blir det kanske en riktig ponny?

Ja ja, nu ska jag ut och leka arbetshäst, närmare bestämt en Ardenner, med mina kraftiga lår och bak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *