10 poäng till julmaten!

Ja, det var fantastiskt fint dukat, och gott, föreningarnas julmat. Och stunden inleddes med livslevande Lucia också, med bra sångröster, och jultomtar samt pepparkaksgubbar/gummor. Vid bordet satt jag med trevligt sällskap, varav en var miljöinspektör bördig från Sovjetunionen. Av honom lärde jag mig att det inte är olagligt att ha typ knytkalas i sin egen förening, men att i det här fallet var han där av annan anledning, för att lokalen inför nästa års verksamhet behöver få godkänt för att tillaga mat från råvaror vid mer än fyra tillfällen per år. Inte alls tokigt att passa på att komma i samband med den goda julmiddagen! (som vi berättade att även i år består av typ knytkalasprodukter)

Nej, tyvärr hade jag ingen kamera med mig, för då hade jag även kunnat föreviga Riksdagsmannen som stod vid disken!

Här kommer i stället lite andra julstämningsbilder från mig, så här inför 3:e Advent!

Syrrans ljus, som många trafikanter har stannat och beundrat! (så starka att hon själv drabbats av rejäl migrän).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *