Hjärnans reflektioner

Märkligt, medan jag vilat ut, så har min hjärna jobbat… ungefär som att den har letat lika kort i barnens kortspel, eller något liknande… och så dök den här generalmajoren upp i bild!

http://www.nyhetsverket.se/nyhet/15748/SVTs-nyhetschefMorgan-OLOFSSON-l%C3%A4mnar

Hm, en trevlig man av “pappa typ”, som jag bjudit på en shot, och vars uniformsjacka jag har provat med alla guldlöv. Det märkliga var att han var trevlig, men visade inget intresse “på det sättet” mot oss kvinnor, och därav klassade jag även honom som en faderstyp. Trygg, kunnig, och bra på att analysera.

Hm, hm, och den kortare av poliserna idag såg ut som min morfar på fotot jag har på väggen… till den grad att jag var tvungen att fråga om han har släkt i Savo. Som den här killen t ex, min morfars systers barnbarn (är vi inte lika så säg!). Men det hade han inte.

http://www.hockeyhebdo.com/joueur-immonen-santeri-amiens-les-gothiques,3443.html

Ja, ni läser, att dagens föreläsare har haft intryck på min hjärna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *