Spöken och spöken

Klockan har passerat midnatt, och det var länge sen jag nämnde något om spöken… Hm, trappspringet har varit lugnt ett tag, men det har luktat herrparfym… Först var det vid trappan, och sen här uppe hos mig, varje gång jag passerade köksvrån där jag har en kallvind och toalett. Visst, det kan vara Markkus necessär som har börjat leva ett eget liv när han inte är här… men, det är just där, var han känner rysningar, som det är…

Nej, mer spännande än så kunde jag inte hitta på. Hm, hm, och om häxan har något meddelande? Låt höra… kaiv jdl skdao – och vad det nu kan betyda!?

Nu är jag dock så trött av alla aktiviteter jag haft för mig, att det får vara. Måste spara mina krafter.

(Onnea Suomi! https://www.youtube.com/watch?v=kPQFXKWNbHY )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *