Jobbet tar för stor del av mitt liv!

Jaha, då har jag återigen sovit klockan runt, efter att ha jobbat natthelg. Helt sjukt vad kroppen tar stryk, även om det är lugnt. Men det är klart, att sitta 100% koncentrerad och köra bil i mörkret, redo för älgen, flera hundra kilometer, det tär!

Tänka sig, förr hade jag en lista som innebar nästan 5 timmar mindre arbetstid i veckan, och mer än hälften så många helgpass som kravet är nu, och faktiskt med relativt högre lön ännu! Då var jag polis som behövdes för utryckning, och nu är jag slav för att finnas till så att det inte händer något.

Jaja, det är samhällsutveckling det, att få ut så mycket som möjligt av den som kan jobba, innan man går älgens öde tillmötes… Fuck! Ja, jag har tydligen vaknat på fel sida idag. Med så mycket jag “borde” ha hunnit göra, i stället för att sova… innan det är dags att åka till jobbet IGEN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *