Ja, då har den fallit till slut

Älgen. Och med det följer en massa arbete, innan den har hängt, och är i stekpannan.

Mmm, och gott var det, när jag provsmakade de lite blodigare bitarna närmast skottskadan. Men, antingen pepprade jag lite för hårt, eller så borde jag har skurit bort lite mer av blodytan, för jag har en konstig eftersmak i munnen. Hm, men bly kan det i alla fall inte vara, för skytten sade att han använder blyfri ammunition. Tror på pepparn jag.

Jaha, och vad mer vet jag? Jo, att jag kommer att placeras på utredningsavdelningen, även om jag inte sökt dit. Och, vad tror jag om det? Att jag kommer att låsas in i sex månader, som ett slut på piccolobosskriget. Men, jag ska inte klaga, för då får jag pyssla med det jag tycker är viktigast, och får arbetsro till det.

Sen det här med tvångssjukskrivning, som jag skrev om från 2008, så funkar det inte så. D v s att en arbetsgivaren kan inte skicka hem folk som är obekväma eller så, och sjukskriva dem på skattebetalarnas bekostnad. Nej, det är bara du själv som kan göra det, och det ska du inte göra om du inte är sjuk. Och hur det gick för mig med det då? Jo, jag gick ju tillbaka till jobbet efter det tipset, men då skickades jag i stället hem med full lön och ob-ersättning, tills klagomålen från gruventusiasterna hade lagt sig…

Jag har kommit över det, men jag ser att pappa är orolig hela tiden. Han kanske tror att jag ska få bära hundhuvudet igen, för att gruvan står?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *