Obehaglig frossa!

10 minuter efter att Päiväntiima i Meänraatio slutade sända om nåjder och seansser, så fick jag plötsligt köldfrossa! Brrr, vad kallt det blev, men nu har det tur nog gått över.

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/453204?programid=1017

Tanken var säkert god, men jag anser att reportaget var respektlöst! Vissa fick anledning att klassa ner gästerna, medan andra fick sig en släng av smygreklam serverat, till att spendera pengar – på, vaddå? Ser att det finns en Mona även där… men det är inte jag!

http://www.sierska.se/?gclid=CI73kcTsz8ECFcTFcgodHg8Adw

Nå, alla gör som de vill. Nu ska jag i alla fall berätta vad jag såg under min hiskeliga frossa… och det var mörkt, lite blänkande sådär, och typ ett begravningsfölje med facklor i mörkret, med böjda ryggar… och så tänker jag förstås direkt på Bengtis manifestation, tyvärr. D v s att Northland kommer att begravas ur våra hjärtan 18.30 på torsdag… och det känns faktiskt som en chock! Tomt, virrigt, och svagheten infinner sig i leder och muskler…

Hm, vad är det nu? Jag borde ju vara nöjd med livet, jag som har fått in redskapen och allt. Hm, hm. Måste fundera… om det är radioreportaget som sårade “något”?

http://sv.wikipedia.org/wiki/K%C3%A4nsla

Ja, respekten för känslan! (reportern var för barnslig/flamsig på något sätt för ämnet, typ)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *