Fick börja med en “pudel”…

Hm, idag har jag fått en kram på jobbet! Av en dam som hade bekymmer, och som fick lätta på sitt hjärta en stund, utan att det resulterade i en polisanmälan. Ja, och jag kände mig faktiskt lite besvärad… för det hör inte till vanligheterna att någon spontant kastar sig runt min hals innan de går, även om det alltid är trevligt att få positiv feedback i tjänsten! (förstås besvarade jag kramen)

Och jag kan konstatera att mitt yrkesliv haltar. De mänskliga mötena ger mig positiv feedback, medan den interna gången retar mig till gallfeber… Hm, hm. Kan det vara som jag sade till tanten? Att det enda logiska, om det inte är slumpen, är att “någon” har för avsikt att få en ur balans, av någon anledning.

Hur som helst, så fick jag börja arbetsdagen med att mottaga kritik, och fann det klokast att göra en s k “pudel”.

Här kan ni läsa inläggen jag skrivit efter kursen, och själv göra en bedömning om det var nödvändigt eller inte (förklara ordet pennalistisk från i går).

https://sv-se.facebook.com/polisen.ostranorrbotten

(Vad jag gör på fotot? I praktiken är jag på väg att sätta bomull i mitt tinnitusöra, innan jag gick ut på mina pysslor, och i teorin är jag tyst… http://www.kuriren.nu/opinion/hatet-far-inte-tysta-kvinnor-7883969.aspx).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *