Sömnig

Åt en halv “kalakukko”, vilket är fisk inbakad typ i grovt bröd, och kände hur jag blev trött. Inte bara av fisken, utan även av dagens pyssel… som har bestått i snickrande av nytt brunnslock, uppallning av en bärande golvkonstruktionsstock i ladan, sen inkörande av Nuffen, diverse redskap, och så höboll till fåren igen. Hela dagen har vi hållit på, jag och Markku, så att vi knappt har hunnit umgås… ja, så är det, vi är båda så inne i det vi gör, att vi knappt pratar. En bra karl, det måste jag säga!

Och en trevlig dag, då vi även har hunnit umgås med syrrorna som hälsat på föräldrarna, med barn och barnbarn. Middag i mammas restaurang, kul!

Men nu måste jag gå lägga mig, för det är en ny arbetsdag i morgon. Hinner inte filosofera om ryska u-båtar, men kanske drar jag en dröm i stället?

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/forsvarsexperten-detta-bekraftar-att-det-ar-en-rysk-ubat_4023643.svd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *